sunnuntai 19. toukokuuta 2013

Nopeat juustoiset valkosipulikermaperunat


 
Nopea lisuke syntyy pakasteperunoista, kermasta ja juustosta sekä oman maun mukaan lisätyistä mausteista ja yrteistä.
 
Ohje:
 
hieman voita vuoan voiteluun
pussillinen pakasteperunoita viipaleina
1 kokonainen valkosipuli hienoksi leikattuna
reilusti emmentaljuustoa raasteena
½ tl raastettua muskottipähkinää
tuoretta timjamia tai rosmariinia tarpeen mukaan
suolaa ja pippuria
½ l ruokakermaa
 
Lado puolet pakasteperunoista voidellun vuoan pohjalle, lisää raastettua juustoa, puolet valkosipuleista sekä mausteita. Tee seuraava kerros saman kaavan mukaan. Kaada lopuksi kerma vuokaan ja paista n. 190 asteisessa uunissa tunnin verran.

2 kommenttia:

  1. Tästä herkusta tykkään!
    Edellisen postauksen ihanista kuvista ei tahtonut saada silmiään irti !

    Kaunista kesän aikaa ja tunnelmaa juhannusmieleen :D !

    nami-hiiri
    http://nami-hiiri.vuodatus.net

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos, hyvää juhannusta myös sinne hiirenkoloon! :)

      Poista