1,3kg kanan rintafileitä
2 sitruunan mehu
4dl luonnonjogurttia
5 tl Nomu oriental mausteseosta
2 rkl öljyä
2 sipulia
2 tl Nomu oriental mausteseosta
4 valkosipulin kynttä
1 kukkakaali
2 tlk tomaattimurskaa
3dl kermaa
(suolaa)
Sekoita jogurtti, mausteet ja sitruunan mehun kulhossa.
Paloittele kana rintafileet ja lisää ne marinadiin. Laita
jääkaappiin marinoitumaan vähintään näljäksi tunniksi.
Ruskista sipulit öljyssä mausteiden kanssa. Lisää kanat marinadin
kanssa pataan. Anna kananpalojen ruskistua hieman ja lisää paloiksi
leikattu kukkakaali, tomaattimurska ja kerma. Anna hautua
n. 15 minuuttia tai kunnes kana on kypsää. Lisää
tarvittaessa suolaa. Tarjoile riisin kera.
kanssa pataan. Anna kananpalojen ruskistua hieman ja lisää paloiksi
leikattu kukkakaali, tomaattimurska ja kerma. Anna hautua
n. 15 minuuttia tai kunnes kana on kypsää. Lisää
tarvittaessa suolaa. Tarjoile riisin kera.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti