sunnuntai 19. kesäkuuta 2011

Munakoiso-tomaattitornit

1 munakoiso
3 isoa tomaattia
500g raejuustoa
basilikaa
suolaa & pippuria
oliiviöljyä

Leikkaa munakoiso n. ½cm paksuiksi viipaleiksi. Levitä ne leivinpaperin päälle ja ripottele pinnalle suolaa. Sekoita raejuusto, revityt basilikan lehdet sekä suola ja pippuri. Anna vetäytyä jääkaapissa vartin verran.

Poista munakoisoista pinnalle noussut neste. Ruskista paistinpannulla tilkassa oliiviöljyä. Leikkaa tomaatit viipaleiksi. Tee torneja munakoisoviipaleista, tomaattiviipaleista ja raejuustosta.

Ruskista 220 asteisessa uunissa n. 15min. Juuri ennen tarjoilua kaada päälle hyvää oliiviöljyä.
Sopii alkupalaksi tai lisukkeeksi.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti