torstai 24. toukokuuta 2012

Saaristolaisleipää



Sain SLYltäni ohjeen saaristolaisleipään ja myös suurimman osan tärkeistä raaka-aineista. Näin ulkomailla asuessa (vaikkakin vain Pohjoismaissa) ei ainakaan kaljamaltaita löydy kaupasta. Joten ne olivat tärkeä saada tämän onnistumiseen. Kiitos siitä vielä SLYni.

Leipä oli helppo tehdä ja yhdestä taikinasta sain 4 vuoallista leipää.

Maku: taivaallinen, voitte vain kuvitella miltä maistuu juuri uunista tullut leipä ja nokare kunnon voita, nam!

Nyt pitää vain antaa leipien vetäytyä jääkaapissa ja odotan jo innolla niiden koristelemista coctailpaloiksi.


 

6 kommenttia:

  1. Nyt kyllä täytyy itsekin leipoa leipää, kun tämä on jo toinen kerta kun törmään ihaniin kuviin uunituoreesta leivästä, ihan vesi tulee kielelle..

    VastaaPoista
  2. Tämä leipä on niin hyvää! Kaljamaltaita ei valitettavasti saa Singaporesta!

    VastaaPoista
  3. Saaristolaisleipä on kyl yks parhaimpia leipiä mitä on. Mie voin melkein hasitaa tuoreen saaristolaisleivän.

    VastaaPoista
  4. mmmm.... ihana tuoreem leivän tuoksu tulvahtaa täällä nenään! Kiva kun kokeilit ohjetta(sen saa toki julkaista), ja tosi hyvä että sitten tulin kuin tulinkin laittaneeksi ne kaljamaltaatkin mukaan pakettiin, hauskaa että niiden turvin sitten sait ihan oikean makuista saaristolaisleipää! :) Tuore leipä ei kyllä muita päällyksiä tosiaan kaipaakkaan kun sipaisun oikeaa voita. nam!
    sly:si

    VastaaPoista
  5. VOi vitja tuo on varmasti ollut hyvää... Itse ostin kaupasta kun omille synttäreille tein cocktail-paloiksi ja savuporo-täytteen tein... Pitääkin joskus ite tehä :)

    VastaaPoista