Tässä hieman esimakua coctailpaloista jotka tein käyttämällä saaristolaisleipää. Päällisenä lohitahnaa, jonka muuntelin hieman SLYni lähettämästä reseptistä.
100 g Kylmäsavulohta
120 g maustamatonta tuorejuustoa
½ dl ranskankermaa
1 tilli nippu
2 kevätsipulia
2 tl sinappi
1 tl hunajaa
Hienonna lohi, tilli ja kevätsipuli. Sekoita kaikki ainekset keskenään. Leikkaa leipä viipaleiksi ja asettele lohiseos niiden päälle, ja leikkaa neljään osaan. Koristele tillillä tai sitruuna viipaleella.
Makoisat palat hävisivät nopeasti pikkuisiin niinkuin isoihinkin suihin.
Näitä olisi mukava itsekin kokeilla, jos vain saisi aikaiseksi!
VastaaPoistaTäällä on syntynyt herkkupaloja! Kiva kun kokeilit reseptiä! Tuo onkin hyvä idea nopeuttaa tekemistä, että sipaisee tahnaa koko leipäpalalle ja leikkaa vasta sitten paloiksi!
VastaaPoistasly:si