lauantai 21. toukokuuta 2011

Tanskalainen lounas

Tanskalainen lounas on tunnetusti leipää ja reilusti päällystettä.
 Nopea valmistaa ja siitä löytyy jokaiselle syöjälle jotakin.
Lounas on Tanskassa aina enimmikseen kylmä mutta
silloin tällöin voi leivän päälle jotain lämmintäkin löytyä.
Leipänä tarjoillaan täysjyvä ruisleipää (Suomessa Real muistuttaa sitä)


Tänään meillä oli tarjolla meetvurstia, katkarapuja, currysilliä,
avocadoa, kurkkua, tomaattia, kananmunaa, remouladea,
majoneesia ja makrillia tomaattikastikkeessa.





Katkarapua, avocadoa, kananmunaa, majoneesia
ja pieni hyppysellinen suolaa ja pippuria


Makrillia, kananmunaa, majoneesia,
kurkkua ja hyppysellinen pippuria.


Currysilliä, kurkkua ja tomaattia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti