Tanskalainen lounas on tunnetusti leipää ja reilusti päällystettä.
Nopea valmistaa ja siitä löytyy jokaiselle syöjälle jotakin.
Nopea valmistaa ja siitä löytyy jokaiselle syöjälle jotakin.
Lounas on Tanskassa aina enimmikseen kylmä mutta
silloin tällöin voi leivän päälle jotain lämmintäkin löytyä.
silloin tällöin voi leivän päälle jotain lämmintäkin löytyä.
Leipänä tarjoillaan täysjyvä ruisleipää (Suomessa Real muistuttaa sitä)
Tänään meillä oli tarjolla meetvurstia, katkarapuja, currysilliä,
avocadoa, kurkkua, tomaattia, kananmunaa, remouladea,
majoneesia ja makrillia tomaattikastikkeessa.
Katkarapua, avocadoa, kananmunaa, majoneesia
ja pieni hyppysellinen suolaa ja pippuria
Makrillia, kananmunaa, majoneesia,
kurkkua ja hyppysellinen pippuria.
Currysilliä, kurkkua ja tomaattia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti