Vaihtelua täytekakkuihin tuo tämä ihana myslibanaanikakku.
Tein sen 3½v. poikani kanssa, mikäs sen kivempaa.
Hän toimi vuokien rasvaajana ja koristelijana omaan pikku nallekakkuunsa.
Tein sen 3½v. poikani kanssa, mikäs sen kivempaa.
Hän toimi vuokien rasvaajana ja koristelijana omaan pikku nallekakkuunsa.
Ohje suomennettuna (Kirjasta Byens bedste kager):
100g pehmeää voita
200g fariinisokeria
2 munaa
3 kypsää banaania
150g jauhoja
½ tl suolaa
1 tl ruokasoodaa
1 tl vaniljasokeria
½ dl kirnupiimää
100g mysli
100g murskattua suklaata
Sekoita voi ja fariinisokeri kulhossa, lisää munat.
Muusaa banaanit ja lisää ne kulhoon. Lisää toisiinsa sekoitetut jauhot, suola, ruokasooda ja vaniljasokeria. Sekoita.
Muusaa banaanit ja lisää ne kulhoon. Lisää toisiinsa sekoitetut jauhot, suola, ruokasooda ja vaniljasokeria. Sekoita.
Lisää kirnupiimä, mysli ja suklaa.
Paista 180 asteessa n. 45minuuttia jos teet yhten kakun. Itse tein muutaman pienen joten silloin tarvitaan vain 20-25min.
Poikani itse koristelema nalle, sulatettua suklaata ja nonparelleja ja hieman sai hänkin kokeilla pursotella sokerikuorrutetta pursotinpussilla.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti