Nämä mantelisuklaat on tehty Ullan Svenskin Unelmakakut kirjassa olevan reseptin mukaan.
3 rkl voita
3 rkl tummaa siirappia
1 dl sokeria
1 dl mantelijauhetta
1 rkl kaakaojauhetta
150 g maitosuklaata
Sulata voi paksupohjaisessa kattilassa. Kun voi on sulanut, lisää kaikki muut aineet paitsi maitosuklaa. Hämmennä miedolla lämmöllä kokoajan sekoittaen noin 20 minuuttia, kunnes seos alkaa irrota kasarin reunoilta ja pohjasta yhtenäiseksi massaksi. Kaada seos leivinpaperin päälle ja levitä ohueksi levyksi nopeasti, seos jämähtää pian. Anna seoksen kovettua, sulata maitosuklaa ja levitä seoksen pinnalle. Laita levy jääkaappiin kovettumaan ja taittele paloiksi.
3 rkl tummaa siirappia
1 dl sokeria
1 dl mantelijauhetta
1 rkl kaakaojauhetta
150 g maitosuklaata
Sulata voi paksupohjaisessa kattilassa. Kun voi on sulanut, lisää kaikki muut aineet paitsi maitosuklaa. Hämmennä miedolla lämmöllä kokoajan sekoittaen noin 20 minuuttia, kunnes seos alkaa irrota kasarin reunoilta ja pohjasta yhtenäiseksi massaksi. Kaada seos leivinpaperin päälle ja levitä ohueksi levyksi nopeasti, seos jämähtää pian. Anna seoksen kovettua, sulata maitosuklaa ja levitä seoksen pinnalle. Laita levy jääkaappiin kovettumaan ja taittele paloiksi.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti