lauantai 3. marraskuuta 2012

Kana-avokadosalaatti

 
400 g kananrintafileitä
Marinointiin:
hieman chilijauhetta
hieman currya
2 valkosipulinkynttä
loraus soijakastiketta
hieman öljyä
suolaa ja pippuria
 
1 paketti rucolaa
3 tomaattia
½ kurkku
2 avokadoa
1 keltainen paprika
1 pussi cashewpähkinöitä
 
Suikaloi kananfileet ja marinoi niitä 2 tuntia. Paista suikaleet kypsiksi.
Pese ja suikaloi kasvikset.
 
Aseta rucola salaattipedin pohjalle, lisää suikaloitu kurkku, tomaatit ja paprika niiden päälle. Suikaloi avokadot ja lisää ne salaattiin. Lisää kanansuikaleet. Paahda cashewpähkinöitä hieman ja lisää ne päällimmäiseksi salaattiin.
 

 

4 kommenttia:

  1. Näyttää herkulliselta. Avokado, kana ja cashewpähkinät sopivat varmasti hyvin yhteen.

    VastaaPoista
  2. ...ja onnekasta uutta alkavaa vuotta 2013!

    VastaaPoista
  3. Pähkinät antavat varmasti kivaa rapsakkuutta!

    VastaaPoista