lauantai 28. huhtikuuta 2012

Nauhapastaa portobellokastikkeella



1 paketti tuorenauhapastaa
1 pkt portobello sieniä
1 pkt kirsikkatomaatteja
4 valkosipulinkynttä
basilikaa
suolaa ja pippuria
parmesaanijuustoa

Viipaloi sienet, lohko tomaatit ja leikkaa murskatut valkosipulin kynnet.

Paista tomaatit, valkosipulit ja basilika öljyssä paistinpannulla. Paista kunnes tomaatit alkavat pehmetä. Lisää sienet ja paista kunnes niistä on haihtunut suurin osa vedestä.
Keitä pasta ohjeen mukaan.
Lisää suola ja pippuri kastikkeeseen ja sekoita se pastan kanssa.

Tarjoile tuoreen basilikan ja parmesaanin kanssa.
  




1 kommentti:

  1. Kävisi nyt just vaikka yöpalasta :D - on ollut pientä vipinää koirakaverini kanssa koko päivän - ja monta päivää. Huomenna matkustan kotiin.

    Nauhapastasta on tullut suosikkini - helppo valmistää ja värikästä - ei pääse kyllästymään :D

    VastaaPoista