Tämä todella herkullinen uunivalkohomejuusto on Glorian ruoka ja viini lehdestä. Jo lehteä lukiessani tuli vesi kielelle ja niin hyvää se olikin kuin kuvittelinkin.
1 pieni valkohomejuusto puurasiassa
1 valkosipulin kynsi
2 tl oliiviöljyä
rosmariinin oksia
Laita uuni lämpiämään 180 asteeseen. Ota juusto rasiasta ja poista käärepaperi. Leikkaa juustosta kansi pois ( käytä se vaikka pastakastikkeeseen). Laita juusto takaisin rasiaan ja ripottele hienonnettu valkosipuli juuston päälle. Valuta hieman oliiviöljyä juuston päälle ja lisää muutama rosmariinin oksa. Nosta juusto uuniin ja paista 5 minuuttia ja kunnes juusto on muuttunut valuvaksi.
Tarjoile juusto dipattavaksi tuoreiden kasvisten ja leivän kanssa.
Helppoa, hyvää ja erilaista !
VastaaPoistaTätä kokeilen kun ehdin kotikoloon :D
Nyt ollaan kotikolossa, on juustoa rasiassa :D ja mausteet - illalla aion herkutella !
VastaaPoistaVoi, siitä tulikin mieleeni että sitä Pitäisikin taas tehdä! Toivottavasti maistui!
VastaaPoista