perjantai 17. toukokuuta 2013

Barbegue-maustettu naudan sisäfile grillissä

 
Grillikausi on tältä keväältä avattu, vaikka ulkona ei vielä voikaan syödä. Sitä kaihoisasti odotellen, vaikka Tanskassa ulkonasyömiset on melkein laskettava yhden käden sormilla, niin viileää illalla joskus on ettei siellä tarkene, kesälläkään. Ainakaan täällä lännemmässä. Mutta tässä yksi lämmittävä liharuoka joka tuo ainakin kesän mieleen.
 
Ohje:
 
pala naudan sisäfilettä
 
Marinadiin:
3 rkl fariinisokeria
2 puristettua valkosipulia
2rkl chilikastiketta 
2rkl teriyaki-kastiketta
2 rkl vettä
 
Tee marinadi ja anna lihan marinoitua siinä 1-2h. Ruskista liha grillissä suoralla lämmöllä ja sen jälkeen paistomittarin kanssa epäsuoralla lämmöllä 35-40 minuuttia tai kunnes mittari näyttää 67 astetta. Leikkaa paloiksi ja tarjoile.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti