1 annos suolaista piirakkapohjaa (itse teen grahamjauhopohjaisen)
täyte:
250g herkkusieniä
½ parsakaali
2 tomaattia siivuina
4 munaa
3 dl maitoa
suolaa ja mustapippuria
vuohenjuustoa
parmesaania siivuina
koristeeksi basilikanlehtiä
Tee piirakkapohja ohjeen mukaan, esipaista 200 asteessa 10 minuuttia.
Paista herkkusienistä vesi pois (ilman öljyä) ja keitä parsakaali nopeasti kiehuvassa vedessä rapeaksi.
Lisää herkkusienet, parsakaali ja viipaloidut tomaatit esipaistetun pohjan päälle.
Vatkaa munat ja lisää maito, suola ja mustapippuri. Lisää vuohenjuuston paloja ja parmesaania.Paista 200 asteessa 35-45 min tai kunnes se on hyytynyt.
Koristele basilikan lehdillä.
Oi että, ei pitäisi tulla tänne kurkkimaan kun tulee heti ihan kamala nälkä =) Sulla on niin upeita tekeleitä ja todella hienosti otettuja kuvia myös.
VastaaPoistaNämä maistuisi nyt eritoten, rakastan vuohenjuustoa <3
Vuohenjuustoa mietin jostain syystä pitkään, mutta kerran maistettuaan siihen hurahtaa !
VastaaPoistawww.nami-hiiri.com
kiitos Ewelyn kommentistasi!! :) Ilahdutti kummasti.
VastaaPoistaJa totta nami-hiiri, vuohenjuusto on sellaista joka jakaa ihmiset kahteen leiriin. Itse kuulun niihin jotka sitä himoitsevat.