maanantai 15. elokuuta 2011

Tiikerirapupasta




4dl kasvislientä
4 dl kermaa
1 sitruuna
suolaa
pippuria


500g tuore pastaa 
suolaa


oliiviöljyä
600 g keittämättömiä tiikerirapuja
1 chili
valkosipulin kynttä


ruohosipulia
parmesaania


Kiehauta kasvisliemi ja lisää kerma ja anna kiehua hiljalleen viitisen minuuttia. Pese sitruuna hyvin ja raasta se sekä purista siitä mehut. Lisää ne kermaliemeen. Mausta suolalla ja pippurilla


Keitä pasta ohjeen mukaan. Kun pasta on valmista, valuta ja lisää kermaliemi pastaan ja sekoita.


Leikkaa chili pieniksi paloiksi, lisää siemenet oman tulisuus toleranssin mukaan ja paloittele valkosipuli.
Paista rapuja 2-3 minuuttia paistin pannulla  ja lisää chili ja valkosipuli. Anna paistua kunnes ravut ovat punaisia.


Laita pasta tarjolle kulhoon ja kaada ravut sen päälle, koristele ruohosipulilla ja parmesaanilla.

4 kommenttia:

  1. Todella hyvän näköistä pastaa!

    VastaaPoista
  2. Ihana ohje! Kiitos! Tein äskettäin ohjeesi mukaan pastaa ja hyvää tuli. Tänään tulee vieraita, joten varmasti teen uudestaan!!!! NJAM!

    VastaaPoista
  3. Herkullisen näköinen!

    VastaaPoista
  4. oih kiitos! Kiva että maistui! :)

    VastaaPoista