4dl kasvislientä
4 dl kermaa
1 sitruuna
suolaa
pippuria
500g tuore pastaa
suolaa
oliiviöljyä
600 g keittämättömiä tiikerirapuja
1 chili
valkosipulin kynttä
ruohosipulia
parmesaania
Kiehauta kasvisliemi ja lisää kerma ja anna kiehua hiljalleen viitisen minuuttia. Pese sitruuna hyvin ja raasta se sekä purista siitä mehut. Lisää ne kermaliemeen. Mausta suolalla ja pippurilla
Keitä pasta ohjeen mukaan. Kun pasta on valmista, valuta ja lisää kermaliemi pastaan ja sekoita.
Leikkaa chili pieniksi paloiksi, lisää siemenet oman tulisuus toleranssin mukaan ja paloittele valkosipuli.
Paista rapuja 2-3 minuuttia paistin pannulla ja lisää chili ja valkosipuli. Anna paistua kunnes ravut ovat punaisia.
Laita pasta tarjolle kulhoon ja kaada ravut sen päälle, koristele ruohosipulilla ja parmesaanilla.
Todella hyvän näköistä pastaa!
VastaaPoistaIhana ohje! Kiitos! Tein äskettäin ohjeesi mukaan pastaa ja hyvää tuli. Tänään tulee vieraita, joten varmasti teen uudestaan!!!! NJAM!
VastaaPoistaHerkullisen näköinen!
VastaaPoistaoih kiitos! Kiva että maistui! :)
VastaaPoista