lauantai 6. elokuuta 2011

Lampaan sisäfile salaattipedillä



Lammas saa aina ihmiset jakautumaan kahteen leiriin, mutta minulle se on herkkuruokaa. Sisäfile on todella mureaa ja se on todellista pikaruokaa, koska se valmistuu kädenkäänteessä.

lampaan sisäfilettä
oliiviöljyä
valkosipulia
rosmariinia
suolaa
pippuria

Sekoita lampaan sisäfileet öljyn, valkosipulin, rosmariinin ja suolan ja pippurin kanssa muovipussissa. Anna marinoitua jääkaapissa mieluiten seuraavaan päivään. Paista pannulla kunnes lihat ovat kypsiä.

salaattia
kuivattuja karpaloita
viinirypäleitä
paahdettuja auringonkukansiemeniä

kastike
oliiviöljyä
balsamico viinietikkaa

Asettele leikattu liha salaattipedille. Tarjoile heti, lihan vielä ollessa lämmintä.

2 kommenttia:

  1. Ruokasi näyttää ihanalta. Täytyy joskus kokeilla, kun on sellaisia ruokavieraita, joille voi tarjota valkosipulia ja suuren määrän salaattia

    VastaaPoista
  2. Voi kiitos, toivottavasti sopivia vieraita löytyy :)

    VastaaPoista