Suklaamuffinssit, jotka tein Hummingbird Bakery kirjasta otetulla ohjeella. Kirja oli lainassa mutta vaikutti kyllä erinomaiselta kirjalta vaikken muita ohjeita ehtinytkään kokeilla. Ohjetta en nyt tietenkään muista, mutta lisäsin taikinaan tummaa suklaata paloina. Rakastan suklaisia yllätyksiä. Päälle pursotin kermavaahtoa jossa vaniljakreemiä ja koristeeksi punaherukoita.
Makeaa ja kirpeää = herkullista
Makeaa ja kirpeää = herkullista
Ihanalta näyttävät ja raikkailta vaikuttavat ! Pidän punaherukoista.
VastaaPoistaMinä vain en saa yliotetta paikallisiin kermoihin. On hirmuinen pursotusvimma meneillään, kun oikein sieppaa!
www.nami-hiiri.com
oi kiitos ja täytyy sanoa että hyviltä maistuivat. :)
VastaaPoistaOlen itsekin huomannut että kermoissa on eroja. EHkä harjoitus tekee mestarin.