sunnuntai 27. toukokuuta 2012

Valkosipulietanat

 

1 purkki etanoita
reilusti valkosipulia
30 g pehmeää voita
nippu persiljaa
½ sitruunan mehu
suolaa
pippuria
parmesaanijuustoa



Sekoita valkosipuli, voi, persilja, sitruunan mehu, suola ja pippuri. Laita etanat etanalautaselle ja lisää voiseos etanoiden päälle.


Leikkaa perunankuorimella sopiva siivu parmesaanijuustoa ja lisää se etanoiden päälle. Paista 225 asteisessa uunissa n. 15 minuuttia kunnes juusto on kullan keltaista. Tarjoile vaalean patongin ja kylmän valkoviinin kanssa.

2 kommenttia:

  1. Ikinä en ole etanoita maistanut, toisaalta tekisi mieli kokeilla mut toisaalta hirvittää..
    Ehkä mä vielä joskus uskallan! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ovat ainakin meidän perheen herkku ja suhteellisen helppo tehdä. Täältä ainakin suosittelen kokeilemaan! :)

      Poista