torstai 27. syyskuuta 2012

Uunivalkohomejuusto

 
Tämä todella herkullinen uunivalkohomejuusto on Glorian ruoka ja viini lehdestä. Jo lehteä lukiessani tuli vesi kielelle ja niin hyvää se olikin kuin kuvittelinkin.
 
 
1 pieni valkohomejuusto puurasiassa
1 valkosipulin kynsi
2 tl oliiviöljyä
rosmariinin oksia
 
Laita uuni lämpiämään 180 asteeseen. Ota juusto rasiasta ja poista käärepaperi. Leikkaa juustosta kansi pois ( käytä se vaikka pastakastikkeeseen). Laita juusto takaisin rasiaan ja ripottele hienonnettu valkosipuli juuston päälle. Valuta hieman oliiviöljyä juuston päälle ja lisää muutama rosmariinin oksa. Nosta juusto uuniin ja paista 5 minuuttia ja kunnes juusto on muuttunut valuvaksi.
 
Tarjoile juusto dipattavaksi tuoreiden kasvisten ja leivän kanssa.



3 kommenttia:

  1. Helppoa, hyvää ja erilaista !
    Tätä kokeilen kun ehdin kotikoloon :D

    VastaaPoista
  2. Nyt ollaan kotikolossa, on juustoa rasiassa :D ja mausteet - illalla aion herkutella !

    VastaaPoista
  3. Voi, siitä tulikin mieleeni että sitä Pitäisikin taas tehdä! Toivottavasti maistui!

    VastaaPoista