maanantai 9. heinäkuuta 2012

Sly 19 heinäkuu



Tänään Sly kierroksen 19 viimeinen paketti tupsahti postista minulle. Parhaillaan pääsen nauttimaan Suomen ihanasta kesästä, joten kyllä Posti-Patella postin kuljetus kulkee. Aina se löytää perille.

Paketista löytyi:

- vaniljakastikejauhepussi
- lakritsirouhetta
- alumiinivuokia
- inkivääriä
- neilikkaa
- pomeranssia
- kanelia
- varrastikkuja
- tiskirätti
- 2 salmiakkitikkaria
- neljä erilaista ohjetta kesän yllätysvieraille

Kiitos Slyni, Laura sokerihiiren kodista. Sinun paketteja on kiva ollut vastaanottaa ja reseptejä testailla.

8 kommenttia:

  1. Kiva paketti!! :)

    Ja kiitos omasta puolestani lähetyksistäsi!! Oma blogini vuodatuksessa ei vielä päästä postaamaan saamaani pakettia, mutta eiköhän pian :)

    VastaaPoista
  2. Kivaa että viimeinenkin paketti tavoitti sinut! Mukavaa, että paketit on olleet mieluisia, toivon että resepteistä ja aineksista löytyy iloa pitkäksi aikaa. Toivottavasti jatkat sly:n joukoissa jatkossakin- seuraavalle kierrokselle ilmoittautuminenhan on parhaillaan käynnissä :). Kiitos oikein paljon sinulle kuluneesta kierroksesta ja siitä että sain kierroksen aikana tutustua sinuun ja hienoon blogiisi. Ihanaa kesälomailua Suomessa sinulle ja perheellesi!

    Laura / sly:si

    VastaaPoista
  3. Todella kivan paketin olet saanut!

    VastaaPoista
  4. Onpas kiva paketti -mielenkiinnolla odotan mitä paketista leivot, minulle kun nuo mausteet tuo enemmän joulun mieleen mutta varmastikin niistä kesäisiinkin leivonnaisiin saa makua :)

    VastaaPoista
  5. Hieno paketti kruunasi tämän SLY kierroksen. Raskiikohan tuota luutua edes käyttää ettei joudu viskaamaan hyvää lettuohjetta roskiin sitten joskus :)

    VastaaPoista
  6. Ihana viimeinenkin paketti paljastuksineen :) Ja tuo tiskiliina on kyllä hieno -ne piristää keittiöarkea viledojen keskellä :)

    VastaaPoista
  7. Kiva paketti.. itselläkin on noita lakritsihippuja ja ne on tosi hyviä :P

    VastaaPoista
  8. Nuo tiskirätit on hauskoja, mutta itse en millään niitä raaski käyttää ;)

    VastaaPoista