perjantai 21. lokakuuta 2011

Limfjordens hus-ravintolassa



Eräänä syyskuun iltana tuli testattua ravintola Limfjordenshus Limfjordin (Limvuono) rannalla Glyngøren satamassa. Ravintolan yhteydessä on savustamo ja pieni erikoiskauppa josta saa erikoisjuustoja, viinejä ja tuoretta kalaa ja äyriäsiä.


Todella luokseenkutsuva kalatiski. Tarjolla oli ruijanpallasta, lohta, piikkikampelaa, punasimppua, punakampelaa ja keisarihummeri.



Glyngøre on tunnettu simpukoistaan joten kylmätiskillä on niitäkin varmasti tarjolla kunhan on niiden aika.


Illalliseksi tuli syötyä herkullisia merenantimia. Alkupalaksi Limvuonon bouillabaisse kahdenlaisella kalalla, simpukoilla sekä äyriäisillä. 

  
Pääruoaksi voissapaistettua punakampelaa, säilöttyjä punajuuria, perunoita ja persiljakastiketta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti